CSR ako podpora budovania značky v bankovom sektore - Smolková, Marína
Zhodnotenie využívania budovania statusu spoločensky zodpovednej firmy z pohľadu dopadu vybranej stratégie na budovanie značky firmy, v tomto prípade konkrétne banky. Príspevok popisuje najväčšie slovenské banky, ich spoločensky zodpovedné aktivity, odlíšiteľnosť v rámci sektora, ktorú takýmto spôsobom dosiahli a taktiež konzistentnosť tejto CSR stratégie s celkovou komunikáciou banky a jej pozíciou na trhu.