Tvorba digitálnej mapovej dokumentácie pre potreby spracovania sieťovej infraštruktúry líniových rozvodov v prostredí GIS 2 - Gergeľová, Marcela
Integrácia rôznych nástrojov, ktoré prispievajú k zmierneniu obtiažnosti spracovania priestorových údajov, umožňujú efektívny prístup a správu geografických dát. Rozvoj geograficky orientovaných informačných systémov (GIS), ktorých základom je priestorová informácia.