Individuálna účtovná závierka podnikateľských účtovných jednotiek účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva podľa slovenskej úpravy platnej do 31. 12. 2012 - Szászová, Renáta
Ciele účtovnej závierky. Účtovná závierka ako zdroj informácií o účtovnej jednotke. Štruktúra súvahy a výkazu ziskov a strát.