Obchádzanie antidiskriminačného zákona: Výber pracovníkov - Gálik, Rudolf
Obchádzanie antidiskriminačného zákona sa sústreďuje na funkciu výberu pracovníkov. Výber pracovníkov je funkciou riadenia ľudí, cieľom ktorej je z prilákaných (náborom získaných) ľudí vybrať vhodných pracovníkov na voľné pracovné miesta.