Operácie na podporu NATO - nástroj medzinárodného krízového manažmentu na zaistenie medzinárodnej bezpečnosti a mieru - Ivančík, Radoslav
Snaha o vytvorenie účinného a hlavne fungujúceho systému medzinárodnej bezpečnosti. Operácie na podporu mieru NATO. Vývoj operácií na podporu mieru NATO. Typy operácií.