Hodnotenie efektívnosti investícií v bezpečnostnej praxi - Madara, Milan
Investície do ochrany majetku a hodnotenie ich ekonomickej efektívnosti. Klasifikácia a charakterisrtika metód hodnotenia efektívnosti investícií. Možnosti hodnotenia ekonomickej efektívnosti investícií do ochrany majetku.