Vplyv záťažových situácií na krízových manažérov a ich zvládanie - Moricová, Valéria
Úlohy, pôsobnosť a právomoc pracovníkov krízového riadenia. Prejavy stresu. Zdroje záťaže krízových manažérov. Modely zvládavania stresu.