Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov s komentárom - Brnová, Miroslava
Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 395/2012 Z.z. Novela zákona bola schválená NR SR 4. decembra 2012.