Predčasní dôchodcovia a práca na dohodu v roku 2013 - Válek, Juraj, 1981-
Predčasní dôchodcovia nebudú môcť od roku 2013 pracovať na dohodu a zároveň poberať predčasný starobný dôchodok, pretože z práce na dohodu sa budú platiť odvody.