"Staré čísla účtov" daňových subjektov boli aktívne len do konca roka 2012 - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Od 01.01.2012 sú daňové subjekty povinné využívať pri úhrade platieb týkajúcich sa ich daňových aj nedaňových povinností vlastné číslo účtu a označovať platbu podľa Vyhlášky č. 378/2011 Z. z. o spôsobe označovania platby dane.