Deformuje podnikateľské prostredie, ohrozuje zdravie spotrebiteľov - Palfiová, Anna
Ambulantný predaj - opakujúce sa prípady predaja potravín priamo z dodávok, za nevyhovujúcich podmienok, už ďalej nemožno prehliadať a tolerovať. Legislatíva upravujúca ambulantný predaj. Problémom je nedostatočná kontrola.