Úverové možnosti sú pre obchodníkov čoraz zaujímavejšie - Scherhaufer, Peter
Malí a strední podnikatelia patria k častým žiadateľom o bankový úver. Aká je ich šanca na úspech. Najväčšiemu záujmu sa tešia investičné a prevádzkové splátkové úvery.