Spôsob tvorby stratégií vybraných priemyselných podnikov - Prividi, Dagmar
Spôsob tvorby stratégií vybraných priemyselných podnikov – formulácia cieľov podniku, participácia zamestnancov na tvorbe stratégie a tok informácií v podniku.