Dopady, prínosy a možné negatíva po zavedení reformy daňovej správy na Slovensku - Gergeľová, Marcela
Daňový poriadok a finančná správa. Faktory podmieňujúce úspešnosť reformy. Rekodifikácia zákonov. Zhrnutie dopadov daňového poriadku.