Komparácia daňového zaťaženia v oblasti priamych daní fyzických osôb v SR a v krajinách EÚ - Simonidesová, Jana, 1968-
Komparácia daňového zaťaženia v oblasti priamych daní fyzických osôb v SR a v krajinách EÚ na základe dostupných aktuálnych údajov a zhodnotenie stavu v danej oblasti.