Etika sociálneho pracovníka - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Etika - neodeliteľná súčasť existencie človeka v rámci sociálnej sféry. Etika v rámci sociálnej práce a v práci sociálneho pracovníka. Etické princípy sociálneho pracovníka. Potreba inovácie etického kódexu sociálnych pracovníkov na Slovensku.