Mediačná gramotnosť občanov Slovenskej a Českej republiky - Bašistová, Alena
Vymedzenie pojmu mediácia, arbitráž a mediátor. Právna úprava mediácie v SR a ČR. Prieskum mediačnej gramotnosti laickej verejnosti v SR a ČR.