Ako rozvíjať interkultúrnu kompetenciu študentov španielskeho odborného jazyka - Sánchez Presa, Mónica
Pojem interkultúrna kompetencia. Interkultúrna kompetencia v kontexte obchodných rokovaní. Vyučovacia jednotka - pracovné obedy.