Vybrané problémy iránskej zahraničnej politiky v Strednej Ázii - Čech, Ľubomír, 1955-
Analýza možnosti a limity spolupráce, ktorá mala a v budúcnosti bude mať vplyv na situáciu v regióne na príklade vzájomných vzťahov Iránu a jeho severných susedov.