Komparácia vybraných regionálnych integračných zoskupení vo svetovom hospodárstve - Grešš, Martin, 1978-
Komparatívna analýza vybraných regionálnych integračných zoskupení, ktoré majú kľúčový vplyv na medzinárodný obchod a ich základných makroekonomických ukazovateľov.