Vzťah manažérskych kompetencií a študijného výkonu - Romanová, Daniela, 1984-
Zmapovanie a hodnotenie kompetencií vysokoškolských študentov, ktoré zahŕňajú rôzne aspekty života. Výsledky výskumu, ktoré poukazujú na skutočnosť, že už počas vysokoškolského štúdia študenti nadobúdajú základné manažérske predpoklady na výkon manažérskych kompetencií.