Informačné aspekty systémov riadenia v podnikovej praxi - Gavurová, Beáta, 1972-
Význam podnikového informačného systému a procesov podporujúcich manažérske rozhodovanie. Základné dimenzie systémov Enterprise resource planning a Management information system. Komplexnosť procesu implementácie MIS a jeho obmedzenia. Inovatívny systém Balanced scorecard ako súčasť MIS.