Využitie porovnávania v priestore vo finančnej analýze podniku - Lajoš, Branislav
Problematika porovnávania výsledkov finančnej analýzy v podnikovom priestore. Využívanie rôznych databáz, ktoré umožňujú určiť finančné ukazovatele a stredné hodnoty v jednotlivých sektoroch ekonomiky.