Daňové due diligence - Zoričáková, Viera, 1960-
Využívanie Due Diligence v praxi podniku ako hĺbkovej previerky s cieľom zvýšiť dôveryhodnosť podniku a znížiť riziko investora, obchodného partnera alebo banky v rámci obchodných transakcií.