Celoživotné vzdelávanie významný predpoklad pracovného uplatnenia - Matulčíková, Marta, 1964-
Požiadavky zamestnávateľských subjektov na zamestnancov - charakteristika východísk výskumu. Osobnostný potenciál zamestnancov - odborná pripravenosť, výkonová pripravenosť, osobnostná pripravenosť a motivačná pripravenosť. Požiadavky trhu práce - závery vyplývajúce z realizovaného výskumu.