Uplatnenie práv veriteľa v obchodných vzťahoch v rámci Európskej únie - Daniel, Peter
Transpozícia Smernice EÚ č. 7/2011 o boji proti oneskoreným platbám v obchodných transakciách do slovenského práva. Aktuálne otázky uplatnenia smernice v slovenských podmienkach. Pokračovanie v budúcom čísle.