Výhrada vlastníckeho práva ako spôsob predchádzania vzniku nevymožiteľných pohľadávok - Majcherová, Zuzana
Problematika neplatenia záväzkov v obchodnom styku. Čo je výhrada vlastníckeho práva. Dohoda o výhrade vlastníctva. Dôsledky dohody o výhrade vlastníctva pre predávajúceho a kupujúceho. Trestný čin sprenevery. Praktické príklady.