Měnící se role vysokoškolského učitele v kontextu společenských změn - Bednaříková, Iveta
Požiadavky kladené na vysokoškolského učiteľa, ktoré vedú k zvýšenej potrebe pedagogického vzdelávania, štandardov, postupov, pravidiel, vedenia študentov, spôsobu skúšania, klasifikácie a hodnotenia výsledkov rôznych kategórií študujúcich, ale aj vlastného prístupu vo všetkých formách edukačnej činnosti.