Význam marketingu v malých a stredných podnikoch počas globálnej krízy - Gajdová, Denisa, 1977-
Viaceré faktory, ktoré ovplyvňujú úspešnosť zavádzania nových výrobkov v malých podnikoch. Podceňovanie významu marketingového výskumu a tvorba marketingovej stratégie v malom alebo strednom podniku.