Ukazovatele kvality a navrhované opatrenia na zlepšenie hodnotenia kvality PHF EU Košice - Ďuričeková, Denisa, 1981-
Systém manažérstva kvality na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Košiciach. Hodnotenie kvality podľa metodiky ARRA. Indikátory pre vzdelávanie. Indikátory pre výskum. Výsledky PHF EU v porovnaní s ostatnými fakultami v kategórii Ekonom.