Družstvá ako nástroj na posilnenie podnikateľstva počas svetovej hospodárskej krízy - Gajdová, Denisa, 1977-
Družstevné podniky, ako spoločensky zodpovedné podniky, ktoré dokážu aj počas krízy dosahovať hospodárske výsledky pri súčasnom zachovaní pracovných miest a prispievať tak k rozvoju regiónov.