Jazykovaja politika Kazachstana - Kozhabayeva, Aisulu
Analýza politiky Kazachstanu v oblasti zachovania a fungovania jazykov v prechodnom období. Úloha štátu pri vytváraní podmienok pre rozvoj kazašského jazyka ako štátneho jazyka. Význam ruského jazyka ako komunikačného nástroja medzi národmi. Význam anglického jazyka ako medzinárodného jazyka.