Aktuálny stav ekonomiky Slovenska a vybraných ukazovateľov ovplyvnený ekonomickou krízou - Kufelová, Iveta, 1970-
Vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov HDP Slovenska ako aj vývoj tržieb a výroby v priemysle za roky 2006-2012. Dôvody stagnácie - vysoká nezamestnanosť, zaťaženie štátneho rozpočtu.