Federalizace eurozóny: reálný cíl, nebo nedostižná vize? - Malý, Jiří
Možnosti a limity riešenia súčasnej krízy v eurozóne. Analýza prípadu Grécka. Dominový efekt, strach zo záchrany a prehlbovanie ekonomických rozdielov medzi členmi eurozóny.