Diagnostika regulácie využitia potenciálu duševného vlastníctva a zdokonaľovanie výkonnosti podnikov na elimináciu krízy - Matušovič, Martin
Produkty, ktorých ochrana je upravená sústavou autorsko právnych a priemyselne právnych nástrojov. Identifikácia nástrojov a výsledky skúmania v oblasti regulácie duševného vlastníctva.