Diagnostika vybraných závislostí duševného vlastníctva a výkonnosť podnikov - Matušovič, Martin
Potenciál využitia produktov duševného vlastníctva, najmä nástroje právnej úpravy dočasného monopolu na výsadné využívanie časti produktov duševného vlastníctva.