Snahy o vytvoření fiskální a hospodářské unie v eurozóně: opatření, diskuse, rozpory - Dostálová, Ivana
Rast verejných rozpočtových deficitov a verejných dlhov. Rozpočtové výsledky eurozóny a EÚ- 27 v rokoch 2008-2011. Sprísňovanie pravidiel v oblasti rozpočtových dohľadov a koordinácia hospodárskych politík.