Manažment rizika - základ dobrého riadenia - Rybárová, Daniela, 1967-
Systematické aplikovanie politík, praktík a prostriedkov k odhadu a kontrole rizika, sústreďujúc sa na zabezpečenie kontinuity podniku, dosahovaním cieľov bez ohľadu na náročnosť podmienok v budúcnosti.