Daňové problémy svetovej ekonomiky a ekonomiky EU - Harumová, Anna, 1955-
Súčasné daňové zaťaženie na Slovensku, vo svete a fiškálny útes USA. Názory odborníkov a ekonomické teórie o zvyšovaní daní. Dôvody využívania daňových rajov. Kategórie využívania daňových rajov. Eliminácia využívania metód agresívneho daňového plánovania. Súčasný stav využívania daňových rajov na Slovensku a v Českej republike.