Role of media in supporting active European citizenship of youg people - Slatinská, Anna
Úloha vzdelávania a médií pri podpore aktívneho európskeho občianstva mladých ľudí. Nové metódy používané pri výučbe cudzích jazykov. Vyučovanie a učenie sa cudzích jazykov prostredníctvom médií by malo ísť ruka v ruke s kultúrou a interkulturalitou.