Ekonomické přínosy klastrů a jejich vývoj v České republice a v mezinárodním srovnání - Studeníková, Jitka
Pojem klaster. Praktický výskyt klastrov. Štruktúra klastrov a ich účastníci. Klastre v Českej republike, vývoj a štatistické údaje. Podpora klastrov zo strany štátu. Pôsobenie klastrov na konkurencieschopnosť ekonomiky v medzinárodnom porovnaní.