Slovlog 2012: úspech nového formátu - Brezovský, Jozef
Spoločnosť ATOZ Logistics, organizátor odborných konferencií, usporiadala 22. novembra 2012 v Bratislave šiesty ročník fóra Slovlog zameraného na získavanie aktuálnych informácií o očakávaných zmenách a trendoch na slovenskom logistickom trhu. Témy, o ktorých sa diskutovalo na fóre.