Regionalizácia Slovenska - Hrašková, Dagmar
Hlavným dôvodom vzniku a prehlbovania regionálnych rozdielov na Slovensku sú rozdielne možnosti regiónov prispôsobiť sa požiadavkám ekonomickej a sociálnej transformácie, adaptácie na nové rozvojové podmienky. Modul prognózy regionalizácie.