Aspekty vnútropodnikovej komunikácie - Poniščiaková, Oľga
Interpersonálne vzťahy medzi výkonnými a riadiacimi pracovníkmi. Komunikácia ako proces. Vnútropodniková komunikácia a jej smery. Bariéry efektívnej komunikácie. Metódy zefektívňovania komunikácie.