Posouzení kvality života v regionech České republiky - Měrtlová, Libuše
Ekonomické, sociálne a environmentálne podmienky ako základné predpoklady pre kvalitný život. Analýza ukazovateľov kvality života v regiónoch Českej republiky za sledované obdobie (2000-2010). Zvolené ukazovatele: čistý disponibilný dôchodok na obyvateľa, emisie oxidu siričitého, počet lekárov na 1 000 obyvateľov, počet lôžok v nemocniciach, priemerná výška dôchodkov a počet dôchodcov. Poradie krajov podľa jednotlivých ukazovateľov.