Systémy menových kurzov v krajinách strednej Európy teoretické aspekty verzus praktické skúsenosti - Mirdala, Rajmund
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Formovanie jednotlivých etáp vo vývoji systémov menových kurzov v kontexte celkového makroekonomického vývoja a systematických zmien.