Media in the XXI century: information or manipulation - Życki, Artur
Médiá v 21. storočí - informácia alebo manipulácia. Masmédiá v liberálnej demokracii a trhová ekonomika. Monopolizácia obsahu poskytovaného masmédiami. Manipulácia na národnej a globálnej úrovni.