Trendy a možnosti při přijímacím pohovoru - Šimáková, Markéta
Ako pri prijímacom pohovore poznať, že uchádzač bude vhodný na ponúkanú pozíciu, či má dostatočné skúsenosti a kompetencie, či bude lojálny, schopný komunikovať v tíme.