Different views on the definition of the creative economy and creative industries - Babin, Lukáš
Kreativita ako princíp dnešnej ekonomiky. Diskusia akademikov ako aj politikov o rôznych prístupoch k chápaniu konceptu kreatívnej ekonomiky. Dva základné prúdy: kreatívny sektor ako nosné odvetvie hospodárstva a druhý prúd - potreba vnímania kreativity prierezovo v rámci celého hospodárstva ako hybnej sily rozvoja.