Employment analysis in the creative industries in Slovakia: spatial and temporal evolution in the years 2001-2010 - Blahovec, Radoslav
Meranie a nalýza kreatívnych odvetví a zamestnanosti kreatívnej triedy s cieľom porovnať ich silu a vývoj v regiónoch a okresoch SR. Nárast zamestnanosti v kreatívnom odvetví spojený s rozvojom IKT odvetvia prevažne v Bratislavskom a Košickom kraji. Analýza zamestnanosti v kultúrnych a kreatívnych odvetviach na základe údajov z r. 2010 na úrovni krajov a okresov.